Špičkové pruty Harrison Aviator

Představení kaprových prutů Aviator z dílny Harrison Advanced Rods

Již několik let spolupracujeme s touto věhlasnou Anglickou firmou, která má  více než 30 leté zkušenosti s výrobou kaprových prutů. 

Páteří řady Aviator je blank vyráběný přímo v Anglii. 

Všechny blanky Aviator jsou vyráběné 4 pracovníky, kteří mají celoživotní zkušenosti s výrobou blanků pro výrobu kaprových prutů. Ani není potřeba popisovat, jak kvalifikovaná práce to je. 

Každý polotovar je vyrobený na vlastních zakázkových trnech z hromady vzorů jako prvotřnídní oblek :) Vše je ručně řezané. 

V Harrison mají chladírny zásobené nejlepším prepregem uhlíkových vláken a to jak z hlediska vláken, tak i kvality impregnace. Pro většinu výroby se používají suroviny Toray. Je to zvlášť důležité, pokud se používá lehký karbonový prepreg do 20gr na 1m2.

Po válcovaní jsou polotvary vytvrzeny v počítačově řízených pecích. Tento proces v kombinaci s vyváženým dizajnem vede k prutům, které se neunaví ani ve věku 10 let a budou fungovat jako když jste je poprvé použili.

Výkon prutů byl dokonale vyladěn roky zpětné vazby našich spolupracovníků a testování takovým způsobem, kterým se "masový" výrobci jen těžce vyrovnají. 

Harrison Advanced Rods vždy vedl naustálou inovaci v oblasti inovací blanků řady Aviator. Cílem bylo vyrábět blank prutů. který bude přinášet poťešení z rybolovu a výkonu.

V řade Aviator naleznete pruty, které nejen dobře nahazují a zdolávají ryby, ale také přináší skvělý pocit z rybolovu celkově. A to je to nejdůležitější :) Ten pocit když máte v ruce prut a zdoláváte svojí možná vysněnou rybu. 

Pruty řady Aviator jsou dokončené v 1k tkané punčoše a broušeny do přirozeného matného povrchu. Jsou odolné vůči poškrábání a budou vypadat dobře po mnoho let. 

Přejeme mnoho krásných chvil u vody s pruty Harrison Advanced Rods. 

tým Carphouse.cz